Sadness

Please follow and like us:

Som fotograf leter man etter bilder som skaper følelser hos andre mennesker når man ser på bildet, dette bildet skaper nok også følelser, men denne gang kanskje litt mer tristhet…. Dette er kirkegården Porte Sante i Firenze i Italia. Denne kirkegården hadde veldig mange barnegraver, da fra tidsepoken rundt 1.verdens krig, og mange av barna var fra 1-3 år gamle 🙁

Bildet er et HDR bilde og fargene er skapt for å vise tristhet. HDR er at kamera tar 3 bilder i dette tilfellet med +1 og -1 eksponering for å få frem farger og toner i bildet, så “smeltes” de 3 bildene sammen til ett bilde.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F4
Lukkehastighet: 1/800 sec
ISO: 100
Brennvidde: 38 mm
Dato og tid: 30.09.2017 – 17:5|
Sted: Firenze-Italia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Facebook
Pinterest
Flickr