Firenze Boboli parken

Please follow and like us:

I Firenze er det lagt opp til at inbyggerne alltid skal kunne finne grønne områder hvor de kan rømme fra det hektiske turist pregede sentrum. I Boboli parken er det mange flotte kunseverk i form av statuer og se på, men også naturen har satt sitt vakre preg over denne flotte parken. Se dette HDR bildet som viser en flott tretunnel hvor bare fantasien sier hvor den endre, og ser du nøye nok etter ser du spøkelsene som forsvinner inn i evigheten i enden…

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F3,5
Lukkehastighet: 1/100 sec
ISO: 100
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 30.09.2017 – 16:42
Sted: Firenze-Italia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Facebook
Pinterest
Flickr