Skummel gravplass

Please follow and like us:

Porte Sante i Firenze har mange tragiske graver som nevnt før i en tidligere post. Det er også lett og se forskjell på rike og de små barnegravene som da bare har et kors. Se dette bildet for en rik familie grav hvor man nesten har bygd en liten kirke på gravplassen. Mange av disse bar stort preg av å ikke være vedlikeholdt på mange år, så jeg tror kanskje at dette er graver fra tidligere rike familier som kanskje nå er utdødd.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F3,5
Lukkehastighet: 1/2500 sec
ISO: 100
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 30.09.2017 – 14:02
Sted: Firenze-Italia

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Facebook
Pinterest
Flickr