Høstkveld med solnedgang

Please follow and like us:

Mange syntes høstens farger er så fine, spesielt da på trærne som blir gule, røde og oransje. for min del gleder jeg meg til November-Februar fordi da er soloppgang og solnedgang spesielle her oppe i Nord.
Og når bladene har falt av de gamle eiketrærne og solen er nesten helt nede er stemningen svært så spesiell, skyene er fulle av regn og blir fantastiske på kveldshimmeln. Om noen få minutter så er solen helt borte….

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/30
ISO:  160
Brennvidde: 10mm
Dato og tid: 05.11.2017 – 16:09
Sted: Vear -Tønsberg – Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Facebook
Pinterest
Flickr