Larvik i knall og fall

Please follow and like us:

Dette bildet sikret fotografen en hjernerystelse og en forslått kropp, landskapet var flott og lyset var riktig så jeg skulle “bare” klatre ned til vannkanten. Men som de fleste vet er kysten glatt når det er minus grader og det akkurat har kommet snø. Med litt stor iver og fart gikk dette ikke så bra fysisk, men bildet ble da bra, så aldri så galt at det ikke er godt for noe….. selv om man nå er sengeliggende for noen dager da.

Klikk her for å se bildet

 

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/40sec
ISO: 400
Brennvidde: 36 mm
Dato og tid: 29.11.2017- 13:08
Sted: Farris bad – Larvik-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Facebook
Pinterest
Flickr