Om BAPhoto

Fotograf Bjørn André Hagen er en person med mye “passion” for fotografi, for han er det en avkobling av det hektiske hverdagslivet. Jakten på det “perfekte bildet” er en evig kunnskaps forbedring og kreativitets økning, favorittene er nok enda landskap og  natur.

I den evige jakten for å bli bedre har jeg gjennomført kurset Proffesional Photography med da en rekke klasse timer, oppgaver, quiz og eksamen,  Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbare over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv.

EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

       

Liker du noen av bildene her kan du etter avtale få en lovelig kopi  med å kontakte meg. Mange av bildene har jeg selv hengende på veggen som lerret og er svært dekorative, så ønsker du et sender jeg deg gjerne orginal filen som er stor nok til at du kan bestille ditt lerret eksemplar hvis ønskelig. Hvis ønskelig kan jeg også levere det bildet du ønsker deg på lerret, stålplate, normalt papir etc. Ta bare kontakt hvis du enten ønsker et bilde eller bare har spørsmål til bilde.

Alle bilder er tatt av meg selv med eget utstyr, har du spørsmål om selve bildet er du velkommen til å sende spørsmål til meg om dette.

Er det ett bilde du liker spesifikt blir jeg veldig glad for tilbakemelding, del gjerne siden, et galleri eller bilder mot sosiale media som Facebook etc.

Advarsel!  Alle bildene er beskyttet ifølge lover om opphavsrett og internasjonale konvensjoner, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. Uautorisert kopiering eller distribusjon av bilder eller deler av det kan medføre brudd på straffebestemmelsene i lov om opphavsrett til åndsverk eller andre relevante bestemmelser og vil, dersom slik overtredelse skjer, bli forfulgt rettslig.

 Du kan lese baphoto.no Privacy Policy ved å klikke her.

Facebook
Pinterest
Flickr